Wednesday, February 6, 2013

Kicsit nagyobb szünettel - de legalább megújult formában újra jelentkezem :)

Szóval az múlthét eseményei között részben még a betegségből való felgyógyulás dominált, csak a változatosság kedvéért a torokfájás helyett köhögőrohamok kényeztettek. Arlonak amúgy is elég sűrű volt a hete dolgozatjavítás miatt, úgyhogy nekem kapóra jött az extra pihenés.
Azért lassan, mint a főnixmadár, feltámadok hamvaimból, és a múlt hétvégére aktivizálódtunk: Arlo unokatestvérével (Lizzy) elmentünk túrázni, a "szokott, unalmas" vonalon, a Columbia folyó mentén - mohás fenyőerdőn keresztül egészen egy kis vízesésig.
 Az ösvény maga nem volt annyira látványos, végig az erdőben vezetett, sajna nem volt nagyon rálátás a környékre, de így is szép volt.














Persze ahogy visszaértünk a kocsihoz, a parkoló mellett ott figyelt a hamburgeres - így, hogy senkit ne érjen veszteség, egyből pótoltuk az elégetett kalóriákat.. :)


A vasárnapi program a Superbowl volt - ami ugye az amerikai foci legnagyobb meccse. Hatalmas felhajtás, mindenki előre berendel tonnányi csirkeszárnyat, meg minden elképzelhető egészségtelen kaját, baráti társaságok, családok összegyűlnek és együtt nézik.. A vicc az, hogy sokan nem is a sport miatt nézik, hanem a reklámok miatt.. Mivel ugye hatalmas a nézettség, dollármilliókba kerül egy reklámhely, úgyhogy minden cég a legjobbat próbálja kihozni magából - és igyekeznek minél viccesebb reklámokat leadni (ami többé-kevésbé sikerül is).. A másik izgi része az egésznek a show a félidőben - idén ugye Beyonce csinált egy minikoncertet, amit idén egy félórás áramkimaradás követett, úgyhogy állt az egész buli... A végeredményre meg sose emlékszik senki ;)
Hétfőn elmentünk íjászkodni, jó kis beltéri fedett pályán  -  két körben vertem Arlót :D.

Holnap pedig indulunk nyugatnak, kimegyünk az óceánhoz, juhhééjj :) Már alig vártam, a fényképezőgép előkészítve.. Jahh, meg vicces lesz, idő és benzinspórolás végett holnap megyek Arlóval iskolába, beülök az órájára :D  - onnan folytatjuk majd az utat..

És becsszó - ezentúl gyakrabban és rövidebben írok :)

pusz



No comments:

Post a Comment