Wednesday, February 6, 2013

A második összefoglaló:

Az elmúlt egy hét nem volt túl mozgalmas, részemről leginkább az időeltolódás leküzdéséről, ill. az azzal párhuzamosan fellépő torokgyusziról szólt - így együtt a kettő egész hatásos delíriumot tud előidézni. Igazából inkább csak különböző helyen és időben fellépő fájdalom-fázás-álmosság hármasa határozta meg a napokat, amit Arlo is elkapott (nem tőlem természetesen), úgyhogy inkább lazább programok voltak..
Rövid túrák a "világ legnagyobb lakott területen levő parkjában"  -  ami szerintem gyakorlatilag nem park, hanem egy komplett erdő a város szélén, főzőcskézések: csináltam forralt bort (nagyon fontos), lencselevest (kolbász nélkül sajnos - azt még ki kell nyomozni, h hol lehet a kolbászra legjobban hasonlító dolgot venni.. Esetleg rögtönzök majd egy disznótort)  - ill. mostmár biciklitúrák, merthogy csütörtökön érkezett postán egy járgány: Arlo apukája hobbiból régi bicikliket újít fel, úgyhogy küldött nekem is egyet az ország másik végéből :)
Vasárnap délután elmentünk moziba (Arlo betegsége csúcspontján) - egy saroknyira van egy régi iskola, amit mozivá, koncerttermekké, étteremmé alakítottak át, sőt, még van benne egy melegvizes medence is.. Szóval a moziban nem székek vannak, hanem kanapék, meg fotelek, szép sorban, eszméletlen kényelmes :) meg persze a jegyvásárláskor pizzát, bármilyen egészségtelen kanapékaját is rendelhetsz, amit behoznak utánad, és terpeszkedve elcsámcsoghatsz rajta.. A Hotel Transylvania c. rajzfilmet láttuk - szerintem irtó vicces volt, ajánlom mindenkinek. (Screamcheese :D:D:  http://www.youtube.com/watch?v=R77tgHHWFeE )
Amin még jót szórakoztunk: elmentünk egy régi 'játékterembe' - de nem csak a normál értelemben vett (autós-motoros) játékgépek vannak, hanem mindenféle régi játékok, a célba dobástól kezdve a érmebedobós (és ha szerencséd van sok érmét nyerős) játékoktól kezdve mindenféle.. ha valahol nyer az ember, akkor jegyeket ad ki a gép (nem pénzt), és a kijáratnál be lehet cserélni mindenféle idióta ajándékra, kb. mint a céllövöldében.. szóval 2 dollárból egész jól elszórakoztunk kb. másfél órán keresztül :)
Azt hiszem most ennyi, de majd még írok a kalandokról (lsd. kolbász-felfedező túra), ill. ha egyszer megérkezik a gépem, csinálok képeket is.

No comments:

Post a Comment