Wednesday, March 6, 2013

Megint jó sok idő eltelt a legutóbbi iromány óta, úgyhogy egy kis visszatekintés:
a Grammy díjátadó után megnéztem az Oscar-t is (atyaég, az még február volt), bár ezt a fiúk nélkül - ők kosármeccsre mentek:
a transzparensekkel szerettek volna képernyőre kerülni - nem sikerült
Az elmúlt hét elég csendes volt, Arlo rengeteg dolgozatot javított, én meg elfoglaltam magam. Az eredménye néhány rajz, egy szappankészítő-tanfolyam nyomán néhány adag grapefruit illatú, teljesen növényi alapú, minden egyéb káros dologtól mentes szappan. Amúgy egész egyszerűnek tűnik otthon is megvalósítani, úgyhogy lehet szappankészítésre adom majd a fejem.... (:
Amúgy az idő elég változó, de határozottan közeleg a tavasz - mindenhol nyílnak a krókuszok, hóvirágok, mostmár a nárciszok is. A közeli park egyik gyakorlatilag egy krókuszmező - jó látni, hogy mindenki csak fotózza, és senki nem ássa ki, hogy eladja pár dolcsiért a piacon..
Szóval alakul az idő (bár most megint 2 napja szakad az eső), úgyhogy hétfőn voltunk megint túrázni - oda-vissza 8,5 km, ca. 500m szintkülönbség, 2,5 óra: Angel's Rest:
alattunk a Columbia folyó
Egészen a sziklarakások végére ki lehetett mászni/sétálni, de akkora szél volt, hogy a kilátást nagyon nem lehetett élvezni.. Azért kicsit visszább vonulva is volt elég látnivaló... 


Ha már kevésbé faj a fejem, akkor még írok - addig is, akit érdekelnek esetleg a régi filmek, véletlenül kezdtük el nézni, de nagyon megtetszett: Champagne for Ceasar (Pezsgő Cézárnak  -  és semmi köze a rómaiakhoz). Ahhoz képest, hogy 1950-ben készült, elég vicces volt..(:
http://www.imdb.com/title/tt0042325/


No comments:

Post a Comment